Tagliatelle en broccoli in tonijnsaus

495 kcal

20 min. bereiden

2.8/5

(86)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 week 16-17 - 2010 week 16-17

Aan de slag

  1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, snijd de stelen in stukjes. Laat de tonijn uitlekken en vang het vocht op. Verdeel de tonijn in stukken.

  2. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli 4 min. en giet af. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de uien 3 min. Voeg na 2 min. de paprika toe. Voeg de tonijn, de tomatenblokjes met vocht en de olijvenplakjes toe. Verwarm nog 3 min., schep af en toe voorzichtig om. Voeg tonijnwater toe als de saus te droog is. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Schep de tagliatelle en de broccoli luchtig door de tonijnsaus. Serveer direct.

Wat vond je van dit recept?

Tagliatelle en broccoli in tonijnsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig