Tagliatelle en broccoli in tonijnsaus
495 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 x 300 g
2 blikjes
300 g
2 el
2
1
1 blik
50 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2010 week 16-17 - 2010 week 16-17
Verdeel de broccoli in kleine roosjes, snijd de stelen in stukjes. Laat de tonijn uitlekken en vang het vocht op. Verdeel de tonijn in stukken.
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli 4 min. en giet af. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de uien 3 min. Voeg na 2 min. de paprika toe. Voeg de tonijn, de tomatenblokjes met vocht en de olijvenplakjes toe. Verwarm nog 3 min., schep af en toe voorzichtig om. Voeg tonijnwater toe als de saus te droog is. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de tagliatelle en de broccoli luchtig door de tonijnsaus. Serveer direct.
Tagliatelle en broccoli in tonijnsaus

hoofdgerecht
4 personen
495 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de broccoli in kleine roosjes, snijd de stelen in stukjes. Laat de tonijn uitlekken en vang het vocht op. Verdeel de tonijn in stukken.
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli 4 min. en giet af. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de uien 3 min. Voeg na 2 min. de paprika toe. Voeg de tonijn, de tomatenblokjes met vocht en de olijvenplakjes toe. Verwarm nog 3 min., schep af en toe voorzichtig om. Voeg tonijnwater toe als de saus te droog is. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de tagliatelle en de broccoli luchtig door de tonijnsaus. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 x 300 g broccoli
2 blikjes tonijn
300 g tagliatelle
2 el olijfolie
2 uien
1 rode paprika
1 blik tomatenblokjes
50 g zwarte olijven




