bewaar
Tagliatelle marinara
Tagliatelle marinara
bewaar

Tagliatelle marinara

20 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

tagliatelle verde

2

uien

200 g

kabeljauwfilet

2 eetlepels

olijfolie

1 pak

sugo pastasaus pikant

½ zak

zeevruchtencocktail

½ cup

vinaigrette

1 zak

gemengde sla

Aan de slag

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Kabeljauw in stukken snijden. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Pastasaus, kabeljauw en zeevruchten toevoegen en ca. 10 minuten verwarmen. Intussen vinaigrette door sla mengen. Tagliatelle serveren met vissaus en sla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle marinara

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig