Ingrediënten
4 personen
1 pak
tagliatelle verde
2
uien
200 g
kabeljauwfilet
2 eetlepels
olijfolie
1 pak
sugo pastasaus pikant
½ zak
zeevruchtencocktail
½ cup
vinaigrette
1 zak
gemengde sla
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Kabeljauw in stukken snijden. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Pastasaus, kabeljauw en zeevruchten toevoegen en ca. 10 minuten verwarmen. Intussen vinaigrette door sla mengen. Tagliatelle serveren met vissaus en sla.
Tagliatelle marinara

hoofdgerecht
null personen
440 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Kabeljauw in stukken snijden. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Pastasaus, kabeljauw en zeevruchten toevoegen en ca. 10 minuten verwarmen. Intussen vinaigrette door sla mengen. Tagliatelle serveren met vissaus en sla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 pak tagliatelle verde
2 uien
200 g kabeljauwfilet
2 eetlepels olijfolie
1 pak sugo pastasaus pikant
½ zak zeevruchtencocktail
½ cup vinaigrette
1 zak gemengde sla