bewaar
Tagliatelle met bleekselderij en pestosaus
Tagliatelle met bleekselderij en pestosaus
bewaar

Tagliatelle met bleekselderij en pestosaus

15 min. bereiden
52waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 struik

bleekselderij

2 eetlepels

olie

½ pot

olijven met piment

75 g

Grana Padano

250 g

tagliatelle al pomodoro

1 bakje

verse groene pesto

grofgemalen zwarte peper

Aan de slag

Bleekselderij schoonmaken en in stukjes van 2 cm snijden. In wok of koekenpan olie verhitten, bleekselderij 10 minuten roerbakken. Olijven halveren. Kaas in grove krullen schaven. Intussen pasta in ruim kokend water met zout in 5 minuten beetgaar koken. Pesto en olijven door bleekselderij mengen en nog 1 minuut meewarmen. Pasta afgieten. Pasta over vier warme borden verdelen. Bleekselderijmengsel erover scheppen. Bestrooien met kaaskrullen en peper.