bewaar
Tagliatelle met walnotensaus
Tagliatelle met walnotensaus
bewaar

Tagliatelle met walnotensaus

15 min. bereiden
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 struik

bleekselderij

½ zak

tagliatelle

2 tenen

knoflook

1 bakje

gepelde walnoten

1 dl

olijfolie

2 eetlepels

azijn

1 zakje

Grana Padano kaas

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Aan de slag

Bleekselderij schoonmaken, stengels halveren en in reepjes snijden. Groen bewaren. Tagliatelle koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bleekselderijreepjes laatste 5 min. meekoken met tagliatelle. Afgieten en laten uitlekken. Ondertussen knoflook pellen en met helft bleekselderijgroen zeer fijn malen met staafmixer of foodprocessor. Walnoten toevoegen en ook fijnmalen. Olie, azijn en kaas erdoor mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Tagliatelle met bleekselderij over 4 diepe borden verdelen. Walnotensaus erover scheppen en bestrooien met rest bleekselderijgroen.