Tagliatelle met geroosterde tomaatjes

italiaans
hoofdgerecht
4 personen
3
62
Advertentie
Ingrediënten
- 2 x 200 g tagliatelle (pasta)
- 2 bakjes romaatjes (mini-romatomaten, a 250 g)
- 5 eetlepels kruidenolie peterselie-knoflook (flesje a 80 ml)
- 100 g gepelde walnoten
- 1 zak rucola (sla, 75 g)
- 50 g gemalen oude kaas (zakje a 150 g)
Keukenspullen
- ovenschaal
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes wassen, halveren, in ovenschaal leggen en besprenkelen met 3 eetlepels kruidenolie. Tomaatjes in ca. 5 minuten gaar roosteren onder grill. Intussen noten grof hakken. Tagliatelle mengen met rest van olie, tomaatjes, rucola en noten. Aan tafel bestrooien met kaas.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 715 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 73 g
- vet 38 g
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 30-31