bewaar
Tagliatelle met kruidige kaassaus
Tagliatelle met kruidige kaassaus
bewaar

Tagliatelle met kruidige kaassaus

20 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

verse tagliatelle

200 ml

melk

150 g

belegen kaas

1 el

maizena

2 el

frambozenazijn

3 el

olijfolie

5

trostomaten

1 zakje

gepelde pistachenoten

1 bakje

tuinkers

Aan de slag

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de melk in een steelpan en laat de kaas erin smelten. Roer 3 el warm water door de maizena en roer dit door het melk-kaasmengsel. Breng de kaassaus op smaak met zout en (versgemalen) peper. Houd de kaassaus op laag vuur warm; voeg een extra scheutje melk toe als de saus te dik wordt. Klop van de azijn en olie een dressing. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Sprenkel de dressing over de plakken tomaat, bestrooi de tomatensalade met de pistachenoten en knip de tuinkers boven de salade van het bed. Schep de kaassaus door de warme tagliatelle. Serveer direct met de tomatensalade erbij.

algemeenFrambozenazijn over? Ook in andere salades smaakt 'ie heerlijk!