Ta­gli­a­tel­le met ro­mi­ge kaas­saus

(53) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 53

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Kaas in blokjes snijden. Ham in reepjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Broccoli in roosjes snijden, wassen en in ca. 6 minuten beetgaar koken. In pan crème fraîche en kaas verwarmen tot kaas is gesmolten. Ham en peterselie toevoegen en door en door verwarmen. Tagliatelle mengen met saus. Serveren met broccoli.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 04-05

Tagliatelle met romige kaassaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ta­gli­a­tel­le met ro­mi­ge kaas­saus

1
1
  • 300 g tagliatelle
  • 100 g blauwaderkaas
  • 15 g verse peterselie
  • 600 g broccoli
  • 110 g Garden Gourmet vegetarische ham

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Kaas in blokjes snijden. Ham in reepjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Broccoli in roosjes snijden, wassen en in ca. 6 minuten beetgaar koken.

2
2
  • 125 ml crème fraîche

In pan crème fraîche en kaas verwarmen tot kaas is gesmolten. Ham en peterselie toevoegen en door en door verwarmen. Tagliatelle mengen met saus. Serveren met broccoli.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.