bewaar
Pasta met broccoli-kaassaus
Pasta met broccoli-kaassaus
bewaar

Pasta met broccoli-kaassaus

Broccoli, kaas, pasta en noten: voor stevige trek.

30 min. bereiden
93waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

800 g

broccoli

75 g

gezouten cashewnoten

125 g

crème fraîche

200 g

zachte geitenkaas

Broccoli, kaas, pasta en noten: voor stevige trek.

Aan de slag

1

Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes. Snijd de stelen in stukjes. Kook de broccoli in ca. 5 min. beetgaar en giet af.

2

Hak de cashewnoten grof. Verwarm de crème fraîche in een pan. Verkruimel de geitenkaas erboven en roer tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout.

3

Laat de broccoli goed uitlekken. Verdeel de fusilli over borden. Verdeel de broccoli erover en beschenk met de kaassaus. Bestrooi met de cashewnoten.

Broccoli

Instructievideo - 03:55 min.