Pasta met broccoli-kaassaus
Broccoli, kaas, pasta en noten: voor stevige trek.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g fusilli
- 800 g broccoli
- 75 g gezouten cashewnoten
- 125 g crème fraîche (bekertje)
- 200 g zachte geitenkaas
Advertentie
Bereiden
- Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes. Snijd de stelen in stukjes. Kook de broccoli in ca. 5 min. beetgaar en giet af.
- Hak de cashewnoten grof. Verwarm de crème fraîche in een pan. Verkruimel de geitenkaas erboven en roer tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout.
- Laat de broccoli goed uitlekken. Verdeel de fusilli over borden. Verdeel de broccoli erover en beschenk met de kaassaus. Bestrooi met de cashewnoten.

Broccoli
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 665 kcal
- eiwit 27 g
- koolhydraten 61 g
-
vet 33 g
waarvan verzadigd 16 g - natrium 340 mg
- vezels 8 g
Ook te zien in
Pasta met broccoli-kaassaus
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pasta met broccoli-kaassaus
- 300 g fusilli
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- 800 g broccoli
Kook de broccoli in ca. 5 min. beetgaar en giet af.
- 75 g gezouten cashewnoten
- 125 g crème fraîche
Hak de cashewnoten grof. Verwarm de crème fraîche in een pan.
- 200 g zachte geitenkaas
Verkruimel de geitenkaas erboven en roer tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout.
Laat de broccoli goed uitlekken. Verdeel de fusilli over borden. Verdeel de broccoli erover en beschenk met de kaassaus. Bestrooi met de cashewnoten.