bewaar
Broccoli-briepizza met cashewnoten
Broccoli-briepizza met cashewnoten
bewaar

Broccoli-briepizza met cashewnoten

De broccoli, brie en noten geven kant-en-klare pizza's net even wat extra's.

15 min. bereiden
15 min. oventijd
86waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

2

diepvries pizza's margharita

300 g

broccoli

200 g

brie 60+

75 g

gezouten cashewnoten

De broccoli, brie en noten geven kant-en-klare pizza's net even wat extra's.

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet twee bakplaten in en leg de pizza's op de bakplaten. Snijd de broccoli in roosjes en kook in ca. 3 min. beetgaar. Snijd intussen de brie in blokjes. Meng de broccoli met de noten en verdeel over de pizza's. Bestrooi met de blokjes brie en bak de pizza's volgens de aanwijzingen op de verpakking.