bewaar
Brietortilla
Brietortilla
bewaar

Brietortilla

Brie en walnoten: een bekende combi. Uit de oven helemaal lekker!

20 min. bereiden
1000waarderingen

Ingrediënten

2 personen

200 g

verse groene asperge

100 g

brie 60+

1 el

traditionele olijfolie

200 g

broccoli

50 g

ongebrande walnoten

2

tortillawraps

Dit heb je nodig

  • wok

  • lage ovenschaal (1.5 liter)

Brie en walnoten: een bekende combi. Uit de oven helemaal lekker!

Aan de slag

1

Verwarm de grill voor. Verwijder de houtachtige onderkant van de groene asperges en halveer ze. Snijd de brie met een natgemaakt mes in de lengte in plakken. Verhit de olie in een braadpan of wok en roerbak de groenten 6 min. Verbrokkel de walnoten erboven en schep het groente-notenmengsel in het midden van de tortilla's. Vouw de zijkant over de vulling en rol de tortilla's op.

2

Vet de ovenschaal in. Leg de tortilla's op de vouwnaad in de ingevette ovenschaal. Leg de plakjes brie dwars op de tortilla. Schuif het gerecht onder de hete grill en laat de brie in 4 min. smelten en iets bruin kleuren.