Ingrediënten
4 personen
8 kleine
tomaten
200 g
brie 60+
6 eetlepels
zonnebloemolie
1 zak
krieltjes
1
ui
1
groene paprika
1 eetlepel
Franse mosterd
Aan de slag
Tomaatjes wassen. Brie in plakken snijden. In braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Krieltjes ca. 12 minuten bakken. Ui en paprika toevoegen en nog 3 minuten omscheppend bakken. Tomaatjes toevoegen en nog 2 minuten bakken. Klop een dressing van de rest van de olie met mosterd, zout en peper naar smaak. Dressing door aardappelmengsel scheppen. Salade over vier borden verdelen en brie erop leggen.
Zomerse aardappelsalade met brie

hoofdgerecht
null personen
505 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tomaatjes wassen. Brie in plakken snijden. In braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Krieltjes ca. 12 minuten bakken. Ui en paprika toevoegen en nog 3 minuten omscheppend bakken. Tomaatjes toevoegen en nog 2 minuten bakken. Klop een dressing van de rest van de olie met mosterd, zout en peper naar smaak. Dressing door aardappelmengsel scheppen. Salade over vier borden verdelen en brie erop leggen.
algemeen:Prijs per persoon 1.00 (in 2007)
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)8 kleine tomaten
200 g brie 60+
6 eetlepels zonnebloemolie
1 zak krieltjes
1 ui
1 groene paprika
1 eetlepel Franse mosterd