bewaar
Zomerse aardappelsalade met brie
Zomerse aardappelsalade met brie
bewaar

Zomerse aardappelsalade met brie

20 min. bereiden
69waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8 kleine

tomaten

200 g

brie 60+

6 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

krieltjes

1

ui

1

groene paprika

1 eetlepel

Franse mosterd

Aan de slag

Tomaatjes wassen. Brie in plakken snijden. In braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Krieltjes ca. 12 minuten bakken. Ui en paprika toevoegen en nog 3 minuten omscheppend bakken. Tomaatjes toevoegen en nog 2 minuten bakken. Klop een dressing van de rest van de olie met mosterd, zout en peper naar smaak. Dressing door aardappelmengsel scheppen. Salade over vier borden verdelen en brie erop leggen.

algemeenPrijs per persoon 1.00 (in 2007)