bewaar
Brie-omelet met witlofsalade
Brie-omelet met witlofsalade
bewaar

Brie-omelet met witlofsalade

20 min. bereiden
44waarderingen

Ingrediënten

6 eetlepels

zonnebloemolie

2 zakjes

aardappelpartjes

2 teentjes

knoflook

1

rode paprika

1 zak

witlof

12 eetlepels

honing-mosterddressing

1 stukje

brie

8

eieren

Aan de slag

Helft olie in ruime koekenpan verhitten. Hierin aardappelpartjes bruinbakken. Geregeld omscheppen. Ondertussen knoflook pellen en fijnsnijden. Als aardappeltjes bruin zijn, knoflook 1 min. meebakken. Bestrooien met zout en peper naar smaak. Paprika en witlof in lange repen snijden. In ruime schaal met dressing mengen. Brie in kleine stukjes snijden. Eieren loskloppen met zout en peper naar smaak. Rest olie in koekenpan verhitten. Eieren erin schenken, brie erover verdelen. Ei met deksel op pan, op laag vuur laten stollen en aan onderkant lichtbruin bakken. Omelet op groot bord schuiven, dubbelvouwen en in vieren snijden. Omelet op 4 borden leggen. Salade en aardappelpartjes ernaast scheppen.