bewaar
Groenebonensalade met gebakken brie
Groenebonensalade met gebakken brie
bewaar

Groenebonensalade met gebakken brie

Dagje zonder vlees, maar mét kaas en veel groenten.

15 min. bereiden
121waarderingen

Ingrediënten

4 personen

450 g

diepvries sperziebonen

300 g

diepvries tuinbonen

2

middelgrote eieren

50 g

paneermeel

400 g

AH Basic brie 60+

4 el

zonnebloemolie

4 el

honing-mosterdsladressing

Dagje zonder vlees, maar mét kaas en veel groenten.

Aan de slag

1

Kook de sperziebonen samen met de tuinbonen in een ruime pan water in 8 min. beetgaar. Klop ondertussen de eieren los in een diep bord. Doe het paneermeel in een ander diep bord. Halveer beide stukken brie in de lengte. Haal de helften eerst door het ei en dan door het paneermeel.

2

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de briestukken op middelhoog vuur in 10 min. rondom goudbruin. Giet ondertussen de bonen af en spoel onder koud stromend water. Doe in een grote schaal en verdeel de dressing erover. Leg de brie erop.

combinatietipLekker met stokbrood.

Groenebonensalade met gebakken brie

Instructievideo - 02:30 min.