Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan al omscheppend goudbruin. Maak de champignons schoon met keukenpapier. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in reepjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli en noedels in een grote pan met kokend water in 4 min. beetgaar en giet af.
Verhit ondertussen de wokolie in koekenpan en roerbak de champignons met de rode peper ca. 3 min. Snijd de munt fijn. Meng de noedels, broccoli, champignons en sojasaus en verdeel over de kommen. Bestrooi met de cashewnoten en de munt.
Noedels met broccoli en cashewnoten
Kwartiertje, meer heb je niet nodig voor dit noedelgerecht met knapperige broccoli.
- bereidingstipIn plaats van Fairtrade noedels kun je ook gewone noedels (zak 250 g) gebruiken. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Gerelateerde recepten
Noedels met broccoli en cashewnoten
Kwartiertje, meer heb je niet nodig voor dit noedelgerecht met knapperige broccoli.

hoofdgerecht
4 personen
520 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan al omscheppend goudbruin. Maak de champignons schoon met keukenpapier. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in reepjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli en noedels in een grote pan met kokend water in 4 min. beetgaar en giet af.
Verhit ondertussen de wokolie in koekenpan en roerbak de champignons met de rode peper ca. 3 min. Snijd de munt fijn. Meng de noedels, broccoli, champignons en sojasaus en verdeel over de kommen. Bestrooi met de cashewnoten en de munt.
bereidingstip:In plaats van Fairtrade noedels kun je ook gewone noedels (zak 250 g) gebruiken. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
125 g ongezouten cashewnoten
175 g champignons
½ rode peper
500 g broccoli
250 g Fairtrade noedels
2 el wokolie
15 g verse munt
2 el sojasaus