bewaar
Citroenkipspiesen met komkommercouscous
Citroenkipspiesen met komkommercouscous
bewaar

Citroenkipspiesen met komkommercouscous

20 min. bereiden
79waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

kipfilets

20 g

verse peterselie

1 teen

knoflook

2

rode paprika's

1

komkommer

3 el

traditionele olijfolie

3 el

citroensap

300 g

couscous

Dit heb je nodig

  • barbecuespies

Aan de slag

Snijd de kipfilets in lange repen. Snijd de peterselie fijn. Pers de knoflook. Snijd de paprika in fijn en de komkommer in blokjes. Rijg de kipfilet aan barbequepennen. Meng het citroensap, 2 eetlepels peterselie, de knoflook en de olie. Bestrijk de kipspiesen met olie. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de ovengrill voor. Rooster de kipspiesen rondom 8 minuten. Meng de couscous met de paprika, komkommer, de rest van de peterselie en de citroendressing.

tip

algemeenU kunt de kipspiesen ook roosteren op de barbecue of tafelgrill.