bewaar
Goedgevulde wraps
Goedgevulde wraps
bewaar

Goedgevulde wraps

Doordat de wraps een kwartiertje de oven in gaan, worden ze lekker knapperig.

15 min. bereiden
15 min. oventijd
172waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

milde olijfolie

800 g

Mexicaanse roerbakgroente

1 teen

knoflook

200 g

Goudse jonge-kaasblokjes

125 g

hamblokjes

390 g

pastasaus sugo basilicum

245 g

tortillawraps

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • satéprikkers

Doordat de wraps een kwartiertje de oven in gaan, worden ze lekker knapperig.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een wok en roerbak de wokgroenten in ca. 5 min. beetgaar. Pers de knoflook boven de wok uit. Halveer de kaasblokjes. Meng de groenten met de ham, kaas en pastasaus. Breng op smaak met peper en zout.

2

Verdeel het groente-ham-kaasmengsel over het midden van de tortilla's en vouw ze dicht. Leg ze met de naad naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat en steek er een satéstokje door. Bak de tortilla's in ca. 15 min. goudbruin en knapperig.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.