bewaar
Pastasalade met wilde roze zalm
Pastasalade met wilde roze zalm
bewaar

Pastasalade met wilde roze zalm

Ook koud heerlijk!

15 min. bereiden
181waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

farfalle

300 g

diepvries tuinerwtjes met worteltjes

213 g

wilde roze zalm in blik

100 g

verse Italiaanse pesto-dressing

1

courgette

250 g

cherrytomaten

Ook koud heerlijk!

Aan de slag

1

Breng in een ruime pan water aan de kook en kook de farfalle 5 min. Voeg de tuinerwten met worteltjes toe, breng het geheel al roerend weer aan de kook. Laat nog 6 min. doorkoken. Giet de pasta met tuinerwten en worteltjes af in een vergiet en spoel ze onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.

2

Neem de roze zalm uit het blik, vang het vocht op. Meng het zalmvocht met de pestodressing. Snijd de courgette in reepjes en halveer de tomaatjes. Meng in een kom de courgette, cherrytomaten en de dressing door de pasta met erwten en wortels en breng op smaak met peper en zout.