bewaar
Pastasalade met rundercervelaat, tomaat en sperziebonen
Pastasalade met rundercervelaat, tomaat en sperziebonen
bewaar

Pastasalade met rundercervelaat, tomaat en sperziebonen

Da's lekker nieuws: cervelaatworst van rundvlees.

20 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

fusilli

300 g

koelverse gebroken sperzieboon

500 g

cherrytomaten

330 g

zoetzure augurk

200 g

Stegeman rundercervelaat

4 el

mayonaise

1 el

grove mosterd

15 g

verse basilicum

Da's lekker nieuws: cervelaatworst van rundvlees.

Aan de slag

1

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de laatste 3 min. de gebroken sperziebonen mee. Doe in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Halveer ondertussen de tomaten en snijd de augurken in blokjes. Verwijder het vel van de worst. Snijd de worst in de lengte in vieren en vervolgens in stukjes van een ½ cm.

2

Meng de mayonaise, de mosterd en 2 el vocht uit het potje augurken tot een dressing. Snijd de blaadjes van het basilicum fijn en voeg de helft toe. Doe de pasta, sperziebonen, tomaat, augurk, rundercervelaat en dressing in een schaal en schep door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de rest van het basilicum.