bewaar
Macaroni met sperziebonen
Macaroni met sperziebonen
bewaar

Macaroni met sperziebonen

20 min. bereiden
121waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

500 g

koelverse gebroken sperzieboon

250 g

macaroni grande

300 el

runderchipolata

3 el

traditionele olijfolie

450 ml

sugo isolana pastasaus

100 g

geraspte oude kaas

Aan de slag

1

Snijd de ui in partjes. Kook de macaroni grande met de sperziebonen in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking van de macaroni.

2

Snijd de chipolata in stukjes van 2 cm. Verhit in een kleine braadpan koekenpan de olie en bak de stukjes worst goudbruin, voeg de ui toe en roerbak 5 min. Voeg de Sugo Isolana toe en breng de saus aan de kook.

3

Giet de macaroni met bonen af. Schep ze bij de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout. Serveer de macaroni met gemalen oude kaas.