bewaar
Macaroni met tomatensaus
Macaroni met tomatensaus
bewaar

Macaroni met tomatensaus

30 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

350 g

macaroni

1

ui

150 g

grillworst

3 el

ongezouten roomboter

370 g

diepvries gebroken sperzieboon

690 g

sugo tradizionale tomatensaus in pot

100 g

geraspte oude Goudse kaas 48+

Aan de slag

Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Worst in plakjes snijden. In braadpan 3 eetlepels boter verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Plakjes worst ca. 2 minuten meebakken. Sperziebonen laten uitlekken en toevoegen. Tomatensaus toevoegen en geheel ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Tomatensaus mengen met macaroni en bestrooien met kaas.