bewaar
Pastasalade met zalm en zeekraal
Pastasalade met zalm en zeekraal
bewaar

Pastasalade met zalm en zeekraal

Japan meets Italië in deze zilte salade.

15 min. bereiden
83waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

volkorenpenne

300 g

diepvries tuinerwten

1 bosje

radijs

100 g

zeekraal

250 g

warmgerookte zalmstukken

3 el

Saitaku sushigember

6 el

Griekse yoghurt

1 tl

wasabipaste

2 el

maanzaad

Japan meets Italië in deze zilte salade.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de tuinerwten toe. Giet af, spoel koud en laat goed uitlekken.

2

Snijd ondertussen de radijsjes in kwarten en snijd de zeekraal in stukjes. Verwijder het vel van de zalm en verdeel de vis in stukjes.

3

Snijd de sushi gember heel fijn en meng met de yoghurt en wasabi tot een dressing. Voeg de dressing, zeekraal, radijsjes en 2/3 van de zalm toe aan de pasta met tuinerwten en schep om.

4

Verdeel de rest van de zalm erover en bestrooi met het maanzaad.

combinatietipLekker met een schijfje limoen.

Pastasalade met zalm en zeekraal

Instructievideo - 01:40 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pastasalade met zalm en zeekraal

Japan meets Italië in deze zilte salade.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig