bewaar
Pastasalade met zalm en zeekraal
Pastasalade met zalm en zeekraal
bewaar

Pastasalade met zalm en zeekraal

Japan meets Italië in deze zilte salade.

15 min. bereiden
79waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

volkorenpenne

300 g

diepvries tuinerwten

1 bosje

radijs

100 g

zeekraal

250 g

warmgerookte zalmstukken

3 el

Saitaku sushigember

6 el

Griekse yoghurt

1 tl

wasabipaste

2 el

maanzaad

Japan meets Italië in deze zilte salade.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de tuinerwten toe. Giet af, spoel koud en laat goed uitlekken.

2

Snijd ondertussen de radijsjes in kwarten en snijd de zeekraal in stukjes. Verwijder het vel van de zalm en verdeel de vis in stukjes.

3

Snijd de sushi gember heel fijn en meng met de yoghurt en wasabi tot een dressing. Voeg de dressing, zeekraal, radijsjes en 2/3 van de zalm toe aan de pasta met tuinerwten en schep om.

4

Verdeel de rest van de zalm erover en bestrooi met het maanzaad.

tip

combinatietipLekker met een schijfje limoen.