bewaar
Kruidige nasi goreng met limoenvis
Kruidige nasi goreng met limoenvis
bewaar

Kruidige nasi goreng met limoenvis

30 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

basmatirijst

1 schaal

pangasiusfilet

100 ml

wok essentials

3 el

olie

1 zak

champignon roerbakmix

1 pak

tuinerwten

Dit heb je nodig

  • stoompan

  • wok

  • bakpapier

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de pangasiusfilets droog en halveer ze over de lengte. Bestrijk één kant van de filets met Lime & Spice woksaus.

2

Leg de visfilets op bakpapier in de stoompan of in een zeef en hang de zeef in een ruime kookpan met een laagje kokend water. Leg de deksel erop, zet de (stoom)pan op laag vuur en stoom de visfilets in 10-12 minuten gaar.

3

Verhit in een wok de olie en roerbak de champignonroerbakmix hierin al omscheppend 5 minuten. Voeg de uitgelekte rijst en tuinerwten toe en roerbak nog 5 minuten. Voeg de rest van de Lime & Spice woksaus toe en warm de rijst goed door. Serveer de gebakken rijst bij de gestoomde visfilets.

algemeenGebruik wokolie (gekruide sesamolie met knoflook) voor het kruidiger roerbakken van oosterse gerechten.