bewaar
Puntpaprika met tortillachips
Puntpaprika met tortillachips
bewaar

Puntpaprika met tortillachips

30 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

zoete puntpaprika's

4

jalapeñopepers

2 bollen

mozzarella

2 eetlepels

verse koriander

12

tortillachips naturel

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

  • barbecue met boldeksel

Aan de slag

1

Snijd de paprika's overlangs doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de mozzarella in blokjes en laat ze uitlekken in een vergiet. Schep in een kom de jalapeñopeper, mozzarella en koriander door elkaar en vul de paprikahelften met het mengsel. Strooi er wat zout over.

2

Leg de gevulde paprika's op een ingevet rooster boven heet vuur en gril ze 2-3 minuten. Schuif ze naar een minder heet deel van de barbecue en dek ze losjes af met een stuk aluminiumfolie of het deksel. Rooster nog 5-10 minuten tot de paprika's zacht en warm zijn en de kaas gesmolten is. Serveer met de tortillachips.