bewaar
Ovenchili met tortillachips
Ovenchili met tortillachips
bewaar

Ovenchili met tortillachips

Heerlijk op de vrijdagavond bij een film!

15 min. bereiden
15 min. oventijd
579waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

300 g

rundergehakt

750 g

diepvries Mexicaanse wokgroente

400 g

chilibonen in blik

300 g

salsa mild

150 g

tortillachips naturel

150 g

geraspte belegen kaas

2 tl

paprikapoeder

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (30 x 30 cm)

Heerlijk op de vrijdagavond bij een film!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt 6 min. Voeg de wokgroente toe en bak 4 min. mee. Voeg de bonen en de salsa toe en warm 2 min. door.

2

Vet de ovenschaal in en schep het mengsel in de ovenschaal. Verdeel de tortillachips erover en strooi de kaas over de chips.

3

Bak ca. 15 min. tot de kaas gesmolten is en de chips goudbruin zijn. Bestrooi voor serveren met het paprikapoeder.