bewaar
Ovenchili met tortillachips
Ovenchili met tortillachips
bewaar

Ovenchili met tortillachips

Heerlijk op de vrijdagavond bij een film!

15 min. bereiden
15 min. oventijd
593waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

300 g

rundergehakt

750 g

diepvries Mexicaanse wokgroentes

400 g

chilibonen in blik

300 g

salsa mild

150 g

tortillachips naturel

150 g

geraspte belegen kaas

2 tl

paprikapoeder

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (30 x 30 cm)

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt 6 min. Voeg de wokgroente toe en bak 4 min. mee. Voeg de bonen en de salsa toe en warm 2 min. door.

2

Vet de ovenschaal in en schep het mengsel in de ovenschaal. Verdeel de tortillachips erover en strooi de kaas over de chips.

3

Bak ca. 15 min. tot de kaas gesmolten is en de chips goudbruin zijn. Bestrooi voor serveren met het paprikapoeder.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ovenchili met tortillachips

Heerlijk op de vrijdagavond bij een film!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig