bewaar
Indiase groentecurry
Indiase groentecurry
bewaar

Indiase groentecurry

Een fijne, milde curryvariant met eieren.

25 min. bereiden
150waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

basmatirijst

6

middelgrote eieren

3 el

traditionele olijfolie

125 ml

milde currypasta

100 ml

water

125 ml

kookroom

700 g

koelverse bloemkool- en broccoliroosjes

Een fijne, milde curryvariant met eieren.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook de eieren 7 minuten, pel en halveer ze. Snijd intussen de ui in dunne partjes.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak de ui goudbruin. Roer de mild curry erbij en roerbak 5 minuten. Voeg het water en de kookroom toe en breng het al roerend aan de kook. Voeg de bloemkool- en broccoliroosjes toe, roer ze om en stoof de groenten op laag vuur in ca. 15 min. gaar. Leg na 10 min. de eieren in de saus en warm ze mee.

3

Verdeel de Indiase groentecurry met de gehalveerde eieren over diepe borden en serveer de rijst erbij.