bewaar
Bruschette met gedroogde-tomaattapenade
Bruschette met gedroogde-tomaattapenade
bewaar

Bruschette met gedroogde-tomaattapenade

15 min. bereiden
53waarderingen

Ingrediënten

12 porties

1 teen

knoflook

100 g

zwarte olijven

6

zongedroogde tomaten in olie

1 el

olijfolie

(cayenne)peper

1

ciabattabrood

2 bollen

mozzarella

3 takjes

basilicum

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

  • broodrooster

Aan de slag

Pel de knoflook en hak deze fijn in de keukenmachine. Voeg de olijven en tomaten toe en meng het kort, tot een tapenade ontstaat. Schenk de olie erbij en breng op smaak met (cayenne)peper. Snijd het brood in dunne sneetjes en rooster deze even in de broodrooster. Snijd de mozzarella elk in 6 plakjes. Beleg elke bruschetta met een plakje mozzarella. Schep de tapenade erop en bestrooi met het basilicum.