bewaar
Avocadocrostini
Avocadocrostini
bewaar

Avocadocrostini

20 min. bereiden
95waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½

ciabatta con noci

3 eetlepels

olijfolie

2

trostomaten

½

avocado

½

lime

Aan de slag

Snijd de ciabatta in 8 lengterepen en bestrijk ze dun met 2 el olijfolie. Toast de broodjes in de voorverwarmde oven (180 °C) in 10 min. goudbruin. Snijd de trostomaten kruislings in en dompel ze even in kokend water. Verwijder het vel, snijd de tomaat in parten, verwijder de zaden en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Sprenkel er het limesap en 1 el olijfolie over en schep groenteblokjes door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Bewaar de salade tot gebruik koel, maximaal een halve dag. Schep voor het serveren de avocadosalade op de crostini.