bewaar
Toast met aubergine en geitenkaas
Toast met aubergine en geitenkaas
bewaar

Toast met aubergine en geitenkaas

20 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

aubergine

olie met knoflook-peterselie

1

ciabatta con noci

200 g

zachte geitenkaas

1 zakje

rucola

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 220 °C. Aubergine in lengte in plakken van 1 cm dik snijden en licht bestrijken met kruidenolie. Ciabatta afbakken. Intussen grillpan verhitten en aubergine in ca. 4 minuten aan beide zijden grillen. Brood in lengte halveren, binnenkant met kruidenolie bestrijken en deze zijde ca. 3 minuten in grillpan roosteren. Aubergine op ciabatta leggen, kaas erboven verkruimelen en brood ca. 4 minuten in oven verwarmen. Garneren met rucola en warm serveren.