Zomerse grove aardappelmaaltijdsalade
485 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 kg
250 g
200 ml
2
1 bos
250 g
1
4
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 week 30-31 - 2008 week 30-31
Aardappelen schillen en in gelijke repen snijden, 15 min. koken in water met wat zout. Afgieten. Intussen de puntjes van de haricots verts snijden en in 3-5 min. beetgaar koken. Afspoelen met koud water en bij aardappelreepjes voegen. Aardappelreepjes en haricots verts mengen met dressing. Appels wassen, schil laten zitten en in repen snijden. Radijs schoonmaken en in repen snijden. Augurken laten uitlekken en in repen snijden. Rode ui pellen en in repen snijden. Alles, behalve haringfilet, voorzichtig door elkaar mengen en op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Salade serveren met 1 haringfilet met uitjes per persoon.
Zomerse grove aardappelmaaltijdsalade

hoofdgerecht
4 personen
485 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Aardappelen schillen en in gelijke repen snijden, 15 min. koken in water met wat zout. Afgieten. Intussen de puntjes van de haricots verts snijden en in 3-5 min. beetgaar koken. Afspoelen met koud water en bij aardappelreepjes voegen. Aardappelreepjes en haricots verts mengen met dressing. Appels wassen, schil laten zitten en in repen snijden. Radijs schoonmaken en in repen snijden. Augurken laten uitlekken en in repen snijden. Rode ui pellen en in repen snijden. Alles, behalve haringfilet, voorzichtig door elkaar mengen en op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Salade serveren met 1 haringfilet met uitjes per persoon.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kg aardappels
250 g haricots verts
200 ml sladressing yoghurt
2 appels
1 bos radijs
250 g augurken
1 rode ui
4 zoute haringen




