bewaar
Vispotje met bonen, maïs en kabeljauw
Vispotje met bonen, maïs en kabeljauw
bewaar

Vispotje met bonen, maïs en kabeljauw

20 min. bereiden
83waarderingen

Ingrediënten

1

ui

25 g

roomboter

1 zak

aardappels

1 doos

kabeljauwfilet

1

vleesbouillontablet

1 beker

slagroom

1 blik

maïskorrels

1 blik

haricots verts

Aan de slag

Ui pellen en snipperen. Boter in ruime pan smelten en ui fruiten. Aardappelen in blokjes snijden. Aardappelen aan ui toevoegen en met deksel op pan 6-7 min. stoven. Ontdooide kabeljauw in blokjes snijden en toevoegen. Regelmatig omscheppen. Visbouillonblokje erboven verkruimelen en slagroom toevoegen. 5 min. zacht koken. Mais en haricots verts door vispotje scheppen. 2 min. doorwarmen en zout en peper naar smaak toevoegen. Over 4 diepe borden verdelen en serveren.