bewaar
Kabeljauw en papillotte
Kabeljauw en papillotte
bewaar

Kabeljauw en papillotte

20 min. bereiden
15 min. wachten
75waarderingen

Ingrediënten

1 struik

paksoi

1 schaal

haricots verts

400 g

kabeljauwfilet

2 cm

verse gember

1

rode peper

2 tenen

knoflook

1

limoen

1 el

sesamolie

1 pakje

Chinese eiermie

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Knip 4 vellen bakpapier van 30 cm breed. Leg de paksoi in het midden van de papiervellen en verdeel de haricots verts erover. Verdeel de vis in 4 porties, bestrooi met zout naar smaak en leg op de groenten. Snijd de gember in zo dun mogelijke plakjes en de peper in dunne reepjes. Verdeel samen met de knoflook over de vis.

2

Rasp de groene schil van de limoen boven de vis en pers de vrucht uit. Schenk het sap en de sesamolie over de vis. Voeg aan elk pakketje 1 el water toe en vouw zorgvuldig dicht. Leg ca.15 min. in de oven.

3

Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel over 4 borden. Leg op elk bord een vispakketje.

tip

algemeenEn papillotte is een manier om vis, kip of groente met wat extra vocht of boter in een pakketje gaar te stomen met optimaal behoud van smaak, geur en voedingsstoffen.

En papillotte

Instructievideo - 00:42 min.