bewaar
Zeevruchtenpilau met maïs en prei
Zeevruchtenpilau met maïs en prei
bewaar

Zeevruchtenpilau met maïs en prei

25 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

vleesbouillontabletten

3 el

traditionele olijfolie

300 g

verse preien

400 g

basmatirijst

340 g

maiskorrels in pot

500 g

diepvries zeevruchten

15 g

verse dille

Aan de slag

1

Los de bouillontabletten op in 1l kokend water. Verwarm in een ruime pan olie en bak hierin prei al 2 min. omscheppend. Voeg de rijst en bouillon toe (op en kopje na). Breng tegen de kook en kook op laag vuur met deksel op de pan ca. 10 min.

2

Voeg de uitgelekte maïs en bevroren zeevruchten toe en laat in ca. 5 min. gaar worden. Als de rijst droog is maar nog niet helemaal, voeg dan nog wat bouillon toe.

3

Hak de dille fijn. Schep door de pilau en voeg naar smaak peper en zout toe. Schep op borden de pilau.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zeevruchtenpilau met maïs en prei

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig