Rijstschotel met krab & tuinerwten

Het groene van de tuinerwten en roze van de krab knalt van je bord.

560 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de sjalot. Verhit de olie in een grote soeppan en bak de sjalot en prei 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de rijst, bouillontablet, tuinerwten en het water toe en kook 5 min. op middelhoog vuur. Schep goed om. Neem de ‘risotto’ van het vuur en meng de mascarpone en de helft van de peterselie erdoor.

  2. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Laat de krab uitlekken en knijp het vocht eruit.

  3. Neem de 'risotto' van het vuur en meng de mascarpone en de helft van de peterselie erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over de borden en verdeel de krab en de rest van de peterselie erover.

Rijstschotel met krab & tuinerwten

Het groene van de tuinerwten en roze van de krab knalt van je bord.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig