bewaar
Pasta in bouillon van zongedroogde tomaten
Pasta in bouillon van zongedroogde tomaten
bewaar

Pasta in bouillon van zongedroogde tomaten

25 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

1 zakje

zongedroogde tomaten

1 eetlepel

gedroogde oregano

1 pak

mezzelune giganti

1 zak

verse bladspinazie

1 zak

knoflookbroodjes

1 schaal

sla compleet Italiaans

Aan de slag

Maak de bouillon door de tomaten en oregano 20 min. zachtjes te koken in ca. 1,5 liter water met wat zout. Na 15 min. mezzelune bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In andere pan water aan de kook brengen. Spinazie toevoegen en na halve min. afgieten. Tomaten met schuimspaan uit bouillon halen en in reepjes snijden. Pasta, spinazie en tomaatreepjes om en om over 4 diepe borden verdelen. Per persoon klein beetje bouillon door zeef op bord gieten. Gerecht op smaak brengen met versgemalen peper. 3 knoflookbroodjes per persoon op bouillon laten drijven en overige broodjes op tafel zetten. Italiaanse salade in slabak doen en serveren bij pasta in bouillon.