Kabeljauw in Parmaham met Italiaanse salade
Surf 'n turf op de Italiaanse manier: zachte vis met een krokant jasje van ham.
720 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
1
1
3 el
480 g
8 plakken
225 g
500 g
Dit heb je nodig
ovenschaal (doorsnede ca. 24 cm)
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 34-35 - 2005 week 34-35
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de ui en maak de paprika schoon. Snipper de ui en paprika.
Fruit de ui en paprika in de koekenpan in 2/3 van de olie. Verdeel de kabeljauw in vier stukken, bestrooi met peper. Vet de schaal in. Omwikkel de kabeljauw met parmaham en besprenkel met de rest van de olie. Bak in het midden van de oven in 12 min. gaar.
Roer de pastasaus door de ui en paprika en verwarm zachtjes. Breng de saus op smaak met peper en zout. Doe de sla in een schaal. Schep om met de Italiaanse mix en dressing (uit saladebakken) en bestrooi met de kaas (uit bakken). Serveer de kabeljauw met de saus, fusilli en salade.
Kabeljauw in Parmaham met Italiaanse salade
Surf 'n turf op de Italiaanse manier: zachte vis met een krokant jasje van ham.

hoofdgerecht
4 personen
720 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de ui en maak de paprika schoon. Snipper de ui en paprika.
Fruit de ui en paprika in de koekenpan in 2/3 van de olie. Verdeel de kabeljauw in vier stukken, bestrooi met peper. Vet de schaal in. Omwikkel de kabeljauw met parmaham en besprenkel met de rest van de olie. Bak in het midden van de oven in 12 min. gaar.
Roer de pastasaus door de ui en paprika en verwarm zachtjes. Breng de saus op smaak met peper en zout. Doe de sla in een schaal. Schep om met de Italiaanse mix en dressing (uit saladebakken) en bestrooi met de kaas (uit bakken). Serveer de kabeljauw met de saus, fusilli en salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g fusilli
1 ui
1 groene paprika
3 el traditionele olijfolie
480 g verse kabeljauwfilets
8 plakken parmaham
225 g pastasaus tomaat en mascarpone
500 g sla compleet Italiaans
Dit heb je nodig
ovenschaal (doorsnede ca. 24 cm)




