bewaar
Peperbiefstuk met pofaardappels
Peperbiefstuk met pofaardappels
bewaar

Peperbiefstuk met pofaardappels

25 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 doos

kogelbiefstuk

1

ui

1 bak

stoomgroenten sperziebonen

2 eetlepels

olijfolie

2 theelepels

vierseizoenenpeper

2 bakken

pofaardappels in de schil

1 bak

sla compleet Italiaans

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Biefstuk laten ontdooien. Ui pellen en in halve ringen snijden. Stoomgroenten in 6 min. in magnetron op vol vermogen (700 Watt) bereiden en laten afkoelen. Biefstuk inwrijven met olijfolie en ruim met vierseizoenenpeper bestrooien. Grillpan, -plaat of pan verhitten. Aardappels in magnetron volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Sla met stoomgroenten en uienringen mengen. Salade over vier borden verdelen. Dressing (uit bak) erop sprenkelen. Biefstuk op hete grillpan gaar, medium of rosé bakken. Biefstuk elk op een paar plekken schuin insnijden en op salade leggen. Samen met pofaardappel en knoflooksaus serveren.