Peperbiefstuk met pofaardappels

570 kcal

25 min. bereiden

3.5/5

(14)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grillpan


2006 week 48-49 - 2006 week 48-49

Aan de slag

  1. Biefstuk laten ontdooien. Ui pellen en in halve ringen snijden. Stoomgroenten in 6 min. in magnetron op vol vermogen (700 Watt) bereiden en laten afkoelen. Biefstuk inwrijven met olijfolie en ruim met vierseizoenenpeper bestrooien. Grillpan, -plaat of pan verhitten. Aardappels in magnetron volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Sla met stoomgroenten en uienringen mengen. Salade over vier borden verdelen. Dressing (uit bak) erop sprenkelen. Biefstuk op hete grillpan gaar, medium of rosé bakken. Biefstuk elk op een paar plekken schuin insnijden en op salade leggen. Samen met pofaardappel en knoflooksaus serveren.

Wat vond je van dit recept?

Peperbiefstuk met pofaardappels

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig