Peperbiefstuk met pofaardappels

Advertentie
Ingrediënten
- 1 doos kogelbiefstuk (diepvries, 4 x 125 g)
- 1 ui
- 1 bak stoomgroenten sperziebonen (snijbonen, sugar snaps (210 g))
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels vierseizoenenpeper (gemalen)
- 2 bakken pofaardappels in de schil (met yoghurt-knoflooksaus (a 450 g))
- 1 bak sla compleet Italiaans (250 g)
Keukenspullen
- grillpan
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Biefstuk laten ontdooien. Ui pellen en in halve ringen snijden. Stoomgroenten in 6 min. in magnetron op vol vermogen (700 Watt) bereiden en laten afkoelen. Biefstuk inwrijven met olijfolie en ruim met vierseizoenenpeper bestrooien. Grillpan, -plaat of pan verhitten. Aardappels in magnetron volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Sla met stoomgroenten en uienringen mengen. Salade over vier borden verdelen. Dressing (uit bak) erop sprenkelen. Biefstuk op hete grillpan gaar, medium of rosé bakken. Biefstuk elk op een paar plekken schuin insnijden en op salade leggen. Samen met pofaardappel en knoflooksaus serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 570 kcal
- eiwit 40 g
- koolhydraten 48 g
- vet 24 g