bewaar
Gegrilde biefstuk met peper-knoflookrub
Gegrilde biefstuk met peper-knoflookrub
bewaar

Gegrilde biefstuk met peper-knoflookrub

20 min. bereiden
61waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

amandelschaafsel

2 tl

vierseizoenenpeper

5 el

olijfolie

2 tenen

knoflook

2 x 2 stuks

kogelbiefstuk

2 zakken

broccoliroosjes

2 zakken

aardappelpartjes

Dit heb je nodig

  • wok

  • grillpan

Aan de slag

Amandelen in droge koekenpan goudgeel roosteren. In kom peper mengen met 2 el olie en knoflook erboven uitpersen. Biefstukken hiermee rondom bestrijken. Broccoli in ruim kokend water met zout 3 min. voorkoken. In vergiet laten uitlekken. In wok rest van olie verhitten en hierin aardappelpartjes ca. 4 min. bakken. Broccoli toevoegen en nog 3 min. meebakken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Intussen grillpan verhitten en biefstukjes ca. 5 min. grillen. Halverwege keren. Biefstukken elk op bord leggen. Aardappel-broccolimengsel ernaast scheppen. Met amandel bestrooien.