bewaar
Couscous met pittige biefstuk
Couscous met pittige biefstuk
bewaar

Couscous met pittige biefstuk

15 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

couscous

4

kogelbiefstukken

2

uien

2

knoflook

100 ml

rijstolie

1 zak

Thaise wokgroente

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de biefstuk met zit. Snijd de knoflook en ui in kleine stukjes.

2

Verhit de rijstolie 2 minuten in een wok. Bak de biefstuk rondom gedurende 3 minuten. Haal de biefstuk uit de wok en houd warm. Roerbak de ui, knoflook en groente ongeveer 4 minuten mee.

3

Meng de couscous met de groente en verdeel over de borden. Leg de biefstuk erop en serveer direct.