Thai­se wok­scho­tel met bief­stuk

Snelle oosterse maaltijd. Mie met gewokte groente en gegrilde biefstuk.

(2) waardeer
aziatisch hoofdgerecht Snelle oosterse maaltijd. Mie met gewokte groente en gegrilde biefstuk. 4 personen
5 2

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de grillpan. Bestrijk de biefstukken met de helft van de olie en bestrooi eventueel met zout. Gril de biefstukken 4-5 min. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie of een deksel.
  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok. Voeg de wokgroente en de Thaise kruiden toe en roerbak 3 min. op hoog vuur. Voeg de kokosmelk en vissaus toe en roerbak nog 3 min.
  4. Verdeel de mie over 4 kommen. Schep de groenten met de saus erop. Snijd de biefstukken in dunne plakjes en leg op de groenten. Bestrooi met de seroendeng.

combinatietip:

Lekker met verse koriander

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 720 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2017 week 33-34

Thaise wokschotel met biefstuk

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Thai­se wok­scho­tel met bief­stuk

1
1
  • 300 g fijne mienestjes

Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 2 biefstukken
  • ½ el (zonnebloem)olie

Verhit de grillpan. Bestrijk de biefstukken met de olie en bestrooi eventueel met zout.

3
3

Gril de biefstukken 4-5 min. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie of een deksel.

4
4
  • ½ el (zonnebloem)olie
  • 800 g Thaise wokgroente
  • 2 el Euroma Thaise kruiden wokgroente

Verhit ondertussen de olie in een wok. Voeg de wokgroente en de Thaise kruiden toe en roerbak 3 min. op hoog vuur.

5
5
  • 400 ml kokosmelk light
  • 2 el vissaus

Voeg de kokosmelk en vissaus toe en roerbak nog 3 min.

6
6

Verdeel de mie over 4 kommen. Schep de groenten met de saus erop. Snijd de biefstukken in dunne plakjes en leg op de groenten.

7
7
  • 2 el seroendeng

Bestrooi met de seroendeng.

combinatietip:

Lekker met verse koriander

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.