Kippensoep met kokosmelk en noedels

Een Thaise kippensoep die in 20 minuten op tafel staat: aan tafel!

650 kcal

15 min. bereiden

4.3/5

(167)

Ingrediënten

Aantal personen

2019 nr. 02 - Soep, winterkost om warm van te worden

2018 week 25-28 - 2018 week 25-28

Aan de slag

  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een soeppan en roerbak de kip 2 min. Voeg de wokgroente toe en roerbak 1 min. mee.

  2. Voeg de krachtbouillon, kokosmelk en het water toe en breng aan de kook. Laat 3 min. koken. Voeg de laatste minuut de tuinerwten toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Boen de limoen schoon en pers de helft boven de soep uit en snijd de andere helft in partjes. Verdeel de mie over de kommen, schep de soep erover en serveer met de limoenparten.

  • serveertipLekker met koriander.

Wat vond je van dit recept?

Kippensoep met kokosmelk en noedels

Een Thaise kippensoep die in 20 minuten op tafel staat: aan tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig