Rijstnoedelsoep met biefstuk

Een goedgevuld soepje voor doordeweeks.

375 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bestrooi de biefstukken met peper en eventueel zout. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur 5 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat onder aluminiumfolie of een deksel rusten tot gebruik.

  2. Bak de wokgroente in het achtergebleven bakvet omscheppend ca. 5 min. op hoog vuur. Breng ondertussen het water samen met de runderbouillontablet aan de kook. Zet het vuur uit, voeg de noedels, srirachasaus en azijn toe, laat 2 min. staan en roer los.

  3. Snijd de biefstuk in dunne plakjes. Verdeel achtereenvolgens de gewokte groente, de noedels met bouillon en de biefstuk over grote kommen. Garneer met de korianderblaadjes.

  • algemeenBen je niet zo’n fan van koriander? Laat ’m dan achterwege of verminder naar smaak de hoeveelheid.
  • combinatietipHoud je van pittig? Garneer de soep met extra srirachasaus.
  • combinatietipLekker met gebakken uitjes.

Rijstnoedelsoep met biefstuk

Een goedgevuld soepje voor doordeweeks.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Ik heb al een AH profiel