Ge­bak­ken schol­fi­let met au­gurk

(10) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 10

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de augurken zeer fijn en roer ze om met de extra vergine olijfolie, de peterselie, de sjalot en zout en (versgemalen) peper naar smaak. Dep de scholfilets droog. Verhit in 2 koekenpannen met antiaanbaklaag (zo is de vis tegelijkertijd gaar) de milde olijfolie, 2 eetlepels per pan, en bak hierin de vis in 6-8 minuten gaar, keer halverwege. Serveer de vis met het augurkmengsel. Lekker met gekookte worteltjes.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 42 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.