Gestoofde scholfilet met peterseliepeen

525 kcal

25 min. bereiden, 20 min. wachten

2.5/5

(17)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • magnetronschaal (inhoud 1,5 liter), ingevet


2005 week 18-19 - 2005 week 18-19

Aan de slag

  1. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Bospeen schoonmaken. Uien pellen, in ringen snijden en over bodem van magnetronschaal verdelen. Uien 1 min. op vol vermogen (750 watt) voorgaren. Vis erop leggen en met zout en peper bestrooien. Kookroom en witte wijn over vis schenken. Schaal afdekken en schol in 8-10 min. op half vermogen (400 watt) stoven. Bospeen in 6 min. beetgaar koken. Peterselie fijnknippen en door bospeen scheppen. Vis met puree en bospeen serveren.

Wat vond je van dit recept?

Gestoofde scholfilet met peterseliepeen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig