bewaar
Spaghetti met romige zeevruchten
Spaghetti met romige zeevruchten
bewaar

Spaghetti met romige zeevruchten

20 min. bereiden
62waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

1 grote

prei

1

winterpeen

400 g

spaghetti

3 eetlepels

(olijf)olie

1 zak

zeevruchtencocktail

200 ml

finesse voor koken

150 g

blauwaderkaas

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Uien pellen en snipperen. Prei en winterpeen schoonmaken en in plakken snijden. Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. In wok olie verhitten en ui kort bakken. Prei en wortel toevoegen en 3 min. roerbakken. Zeevruchten bij groente in pan voegen. Finesse voor koken erbij schenken, Danablu erboven verbrokkelen en met zout en peper op smaak brengen. Geheel verwarmen. Pasta over vier bordenverdelen. Groente met zeevruchten erover verdelen.