Romige mangotaart
305 kcal
20 min. bereiden, 40 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1 rijpe
1 flesje
3
75 g
1 zakje
75 g
Dit heb je nodig
lage taartvorm (ca. 24 cm doorsnede)
aluminiumfolie
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 40-41 - 2004 week 40-41
Oven op 175 °C voorverwarmen. Mango schillen en in plakjes snijden. Mango over bodem van ingevette taartvorm verdelen, paar stukjes voor garnering achterhouden. In kom finesse, eieren, suiker en vanillesuiker met mixer luchtig kloppen. Bloem er in gedeelten doorheen kloppen. Beslag over mango schenken en taart in midden van oven in 40 min. bruin en gaar bakken (indien taart te donker wordt met aluminiumfolie afdekken). Vorm uit oven nemen en taart met poedersuiker bestrooien. Warm serveren.
Romige mangotaart

nagerecht
4 personen
305 kcal
20 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Oven op 175 °C voorverwarmen. Mango schillen en in plakjes snijden. Mango over bodem van ingevette taartvorm verdelen, paar stukjes voor garnering achterhouden. In kom finesse, eieren, suiker en vanillesuiker met mixer luchtig kloppen. Bloem er in gedeelten doorheen kloppen. Beslag over mango schenken en taart in midden van oven in 40 min. bruin en gaar bakken (indien taart te donker wordt met aluminiumfolie afdekken). Vorm uit oven nemen en taart met poedersuiker bestrooien. Warm serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 rijpe mango
1 flesje finesse voor koken
3 eieren
75 g suiker
1 zakje vanillesuiker
75 g bloem
0 poedersuiker
Dit heb je nodig
lage taartvorm (ca. 24 cm doorsnede)
aluminiumfolie




