bewaar
Romige mangotaart
Romige mangotaart
bewaar

Romige mangotaart

20 min. bereiden
40 min. wachten
78waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 rijpe

mango

1 flesje

finesse voor koken

3

eieren

75 g

suiker

1 zakje

vanillesuiker

75 g

bloem

poedersuiker

Dit heb je nodig

  • lage taartvorm (ca. 24 cm doorsnede)

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Oven op 175 °C voorverwarmen. Mango schillen en in plakjes snijden. Mango over bodem van ingevette taartvorm verdelen, paar stukjes voor garnering achterhouden. In kom finesse, eieren, suiker en vanillesuiker met mixer luchtig kloppen. Bloem er in gedeelten doorheen kloppen. Beslag over mango schenken en taart in midden van oven in 40 min. bruin en gaar bakken (indien taart te donker wordt met aluminiumfolie afdekken). Vorm uit oven nemen en taart met poedersuiker bestrooien. Warm serveren.