Romige mangotaart

Advertentie
Ingrediënten
- 1 rijpe mango
- 1 flesje finesse voor koken (250 ml)
- 3 eieren
- 75 g suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 75 g bloem
- poedersuiker
Keukenspullen
- lage taartvorm (ca. 24 cm doorsnede)
- aluminiumfolie
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven op 175 °C voorverwarmen. Mango schillen en in plakjes snijden. Mango over bodem van ingevette taartvorm verdelen, paar stukjes voor garnering achterhouden. In kom finesse, eieren, suiker en vanillesuiker met mixer luchtig kloppen. Bloem er in gedeelten doorheen kloppen. Beslag over mango schenken en taart in midden van oven in 40 min. bruin en gaar bakken (indien taart te donker wordt met aluminiumfolie afdekken). Vorm uit oven nemen en taart met poedersuiker bestrooien. Warm serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 305 kcal
- eiwit 8 g
- koolhydraten 38 g
- vet 14 g