Romige mangotaart

305 kcal

20 min. bereiden, 40 min. wachten

3.4/5

(80)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • lage taartvorm (ca. 24 cm doorsnede)

  • aluminiumfolie


2004 week 40-41 - 2004 week 40-41

Aan de slag

  1. Oven op 175 °C voorverwarmen. Mango schillen en in plakjes snijden. Mango over bodem van ingevette taartvorm verdelen, paar stukjes voor garnering achterhouden. In kom finesse, eieren, suiker en vanillesuiker met mixer luchtig kloppen. Bloem er in gedeelten doorheen kloppen. Beslag over mango schenken en taart in midden van oven in 40 min. bruin en gaar bakken (indien taart te donker wordt met aluminiumfolie afdekken). Vorm uit oven nemen en taart met poedersuiker bestrooien. Warm serveren.

Wat vond je van dit recept?

Romige mangotaart

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig