bewaar
Romige risotto met zalmfilet
Romige risotto met zalmfilet
bewaar

Romige risotto met zalmfilet

30 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode uien

5 eetlepels

olijfolie

300 g

risottorijst

750 g

kippenbouillon

4

Schotse zalmfilets

1 doos

roerbakgroente Frans

½ flesje

finesse voor koken

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Uien pellen en snipperen. In braadpan uien in 3 el olie fruiten. Rijst toevoegen en 2 min. al omscheppend bakken tot korrels glanzen. Bouillon in gedeelten erbij schenken en geheel onafgedekt aan de kook brengen. Volgend gedeelte pas toevoegen als vorige scheut volledig door rijst is opgenomen. Zalm met 2 el olie bestrijken, met zout en peper bestrooien en in ca. 15 min. in oven gaar laten worden. Roerbakgroente volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Finesse door rijst roeren en door en door warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Risotto met zalm en groente serveren.