Tomaatjes met schapenkaasmousse

spaans
borrelhapje
4 personen
3
11
Advertentie
Ingrediënten
- 50 g harde schapenkaas (in kleine blokjes)
- 2 eetlepels olijfolie
- 12 cherry trostomaten
- 1 eetlepel verse peterselie (zakje a 30 g)
Keukenspullen
- staafmixer
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Maal met de staafmixer 45g schapenkaas fijn (houd een beetje achter ter garnering) met de olijfolie. Breng dit mengsel op smaak met zout en (versgemalen) peper. Hol de tomaatjes uit en besmeer ze ruim met de schapenkaasmousse. Garneer met blaadjes peterselie en de achtergehouden kaas.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 140 kcal
- eiwit 4 g
- koolhydraten 1 g
-
vet 14 g
waarvan verzadigd 0 g