bewaar
Schapenkaas met kersencompote
Schapenkaas met kersencompote
bewaar

Schapenkaas met kersencompote

20 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

verse kersen

200 ml

rode wijn

1 takje

verse rozemarijn

60 g

suiker

4 sneetjes

muesli-notenbrood

200 g

harde schapenkaas

Aan de slag

1

Eventueel van tevoren kersen ontpitten. In steelpan wijn, kersen, rozemarijn en suiker aan de kook brengen. Kersen ca. 5 minuten op halfhoog vuur koken tot saus iets stroperig wordt. Kersen laten afkoelen en rozemarijn verwijderen.

2

Brood roosteren in broodrooster. Intussen korstjes van kaas snijden en kaas met scherp mes in niet te dunne plakjes snijden. Elk sneetje brood kruislings doorsnijden in 4 driehoekjes. Kersenconfiture over vier kommetjes verdelen. Kommetjes op vier borden zetten. Brood en kaas er omheen leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schapenkaas met kersencompote

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig