bewaar
Rijkgevulde noedelwokschotel
Rijkgevulde noedelwokschotel
bewaar

Rijkgevulde noedelwokschotel

Verse groenten kort gewokt dus op-en-top oosters. Ook lekker met chilisaus voor extra pit.

25 min. bereiden
199waarderingen

Ingrediënten

4 personen

248 g

woknoedels

350 g

kipfilet

1 teen

knoflook

4 el

sojasaus

2

rode paprika's

1

paksoi

3

bosuien

2 el

wokolie

Dit heb je nodig

  • wok

Verse groenten kort gewokt dus op-en-top oosters. Ook lekker met chilisaus voor extra pit.

Aan de slag

1

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes, pers de knoflook erboven en schep om met de helft van de sojasaus. Laat 5 minuten staan.

2

Snijd de paprika's en paksoi in de lengte in dunne repen. Snijd de bosui in ringetjes. Verhit de helft van de olie in een wok of hapjespan. Bak de blokjes kipfilet in de marinade in 5 min. bruin en gaar. Schep ze daarna uit de pan.

3

Schenk de rest van de olie in de wok en bak de paprika en de paksoi 5 min. al omscheppend. Breng op smaak met de rest van de sojasaus. Draai het vuur laag en schep de noedels en de kipblokjes erdoor tot alles goed is doorgewarmd. Bestrooi met de bosui.

combinatietipLekker met sweet chilisaus. Chilisaus is zoet en pittig tegelijk en dat past heel goed bij de Aziatische keuken.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.