bewaar
Woknoedels met paksoi en tofu
Woknoedels met paksoi en tofu
bewaar

Woknoedels met paksoi en tofu

20 min. bereiden
72waarderingen

Ingrediënten

4 personen

248 g

woknoedels

1 struik

paksoi

1

rode paprika

4 el

wokolie

200 g

pittig gekruide tofu roerbakreepjes

8 el

zoete chilisaus

200 ml

kokosmelk

75 g

ongezouten cashewnoten

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Bereid de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de paksoi en paprika schoon en snijd in repen. Verhit in een wok olie en roerbak de tofu 3 min. Voeg de paksoi en paprika toe en roerbak 5 min. Schenk de chilisaus en kokosmelk erbij, breng aan de kook voor 3 min. Schep de woknoedels erdoor en verwarm even door. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met cashewnoten.